mandag 5. oktober 2009

Kjøttfilet med fløtegratinerte poteter



Indre/ytrefilet med fløtegratinerte poteter.


Inngrediensar

Hjortefilet
Pulver - Ferdigpakke med fløtegratinerte poteter (Toro)
Fløtesaus (toro)
Tilbehør: salt og eventuelt pepper + god drikke.


Tilbreding
Hjortefileten: kutt opp i passe lange strimlar, og Steik på steikepanna i smør.

Blanda fløtegratinerte pakken i melk og vatn og følg oppskrift på pakken.

Saus : kok opp etter oppskrift.

Tilberedningstid: ca. 25 minuttar. Kjem mest ann på potetene!

Tips:
Bruk 2 vanlige poteter i tilegg for å få ekstra god smak (Litt lite med det i pakken.)
Bruk krydder ved servering. Eventuelt bruk andre diverse saus
Kan også vere godt med litt ekstra ost på toppen!



STANDARTIPS
Server med god drikke.

Ha med deg ein makker-> delte utgifter, mindre stress med oppvask og tilberedning, og meir sosialt.

Nyt maten!


Prisantydning: ca. 60-65 pr. person.


Minnar om at det er mulig for alle å tipse oss om matrettar (berre dei best kjem gjennom.)





Ted's

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar